Single Post | ScribbleLive

From

Høisonten


 • Piers Morgans pyrrhus-sejr

  Natten til tirsdag var radioværten Alex Jones gæst hos CNNs Piers Morgan, og indslaget er gået verden over.

  Du kan finde links til interviewet og et sammenskriv af begivenhederne her.

  Kort fortalt: Alex Jones var sig selv. Absolut, hujende, konspiratorisk, paranoid, usammenhængende Alex Jones. 100%. Hvis Obama kommer efter "vores våben, så får han krig," og han krævede flere gange Piers Morgan deporteret hjem til England.
  Og meget, meget mere af samme og værre skuffe.

  Efter indslaget - på sit hotelværelse - indspillede Alex Jones en række lige så kuleskøre videoindslag til sin Youtube-kanal, og her sammenlignede han CNN med "Hitlers bunker."(CNNs lokaler ) "looks like Hitler’s bunker….torn-up carpet, feces all over the wall and on the floor in the bathroom. It’s rotting," sagde han, og han hævdede, at borgmester Bloombergs agenter var efter ham.

  Kommentarerne i USA rækker fra forargelse til jubel. Flere mener således, at det var et mindre kup, at Piers Morgan gjorde Alex Jones til billedet på amerikanske våbenejere - og at amerikanerne fremover vil tænke på Jones' rabiate udråb og sammensværgelsesteorier og borgerkrigsopfordringer, når de tænker på våbenejere.

  Jeg er lidt mere i tvivl - og jeg er i det hele taget i tvivl om Piers Morgan, der virker som den tabloidredaktør, han oprindeligt var hjemme i England, og som altid har en skudsikker fornemmelse for det laveste menneskelige instinkt.

  Flere gange i indslaget sagde han f.eks., at han ville have "en debat" med Alex Jones, men man kan lige så lidt have en debat med Alex Jones, som man kan vride ord af en sten. Det ved alle. Alex Jones er Alex Jones. Kuleskør hele vejen til banken - og det vidste Piers Morgan selvfølgelig også. Så han inviterede ham i studiet for at få den politiske og retoriske udgave et et trafikuheld - og ikke med andet formål end at samle seere, der ikke er værd at samle på.

  Piers Morgan fortjener den skæbne, som han får i seermålingerne. Her er den seneste for nyhedskanalerne klokken 21 amerikansk østkyst-tid.

  Sean Hannity (Fox) 1,5 mio. seere

  Rachel Maddow (MSNBC) 1 mio. seere

  Piers Morgan 332.000 seere

  Jeg har en fornemmelse af, at indslaget i nat skadede Piers Morgan mere end det skadede Alex Jones - at det vil blive set som en forklaring på, hvorfor så få mennesker ser hans program - og at Jones meget snart vil få sin vilje. Piers Morgan vil være på vej hjem til England.