Single Post | ScribbleLive

From

Høisonten


 • Hvorfor himler Michelle Obama med øjnene?

  Hvad USA taler?
  Ja, det kunne f.eks. være, at krisen om gældsloftet er udsat til en gang i maj, eller det kunne være valgresultatet i Israel. Men. nej, det er dette gif::
  Michelle Obama, som himler med øjene ved indsættelsesmiddagen.
  Hvad er det, som den republikanske kongresleder John Boehner siger til Barack Obama, som 1) får Obama til at grine og 2) får fru Obama til at himle?

  Den slags må opklares, og flere medier har haft eksperter i mundaflæsning til at læse optrinnet. Daily Mail har haft intet mindre end tre mundaflæsere på opgaven, og de mener, at det er for vanskeligt at sige, hvad der bliver sagt, men det er, fordi de ikke prøver hårdt nok. For TV-tabloidprogrammet Inside Edition har således haft en ekspert på sagen, Larry Wenig, og han skuldrer den, oplyser programmet.

  Og hvad er det så, som John Boehner siger?
  Hvis man skal tro Wenig, så gør storrygeren Boehner sig morsom over præsident Obamas tilværelse som udslukt ryger. Obama røg, før han blev præsident, og han har haft sit hyr med at holde op.

  Så Boehner siger angiveligt til ham, bag Michelle Obamas ryg: "Nå, fik du ikke lyst til en cigaret, efter du blev indsat?"
  Obama giver et svar, som man ikke kan se, og Boehner kommenterer:
  "En eller anden vil nok ikke give dig lov."
  Hvorefter Michelle Obama vender øjnene mod himlen.